Bemutatkozás

Kis családi vállalkozásunk ajándék- és reklámtárgyak készítésével és forgalmazásával foglalkozik, ezeken belül is leginkább egy adott termékcsoporttal: a hűtőmágnesekkel.

2006-ban kezdtünk el Bogácson mindenféle idegenforgalmi ajándéktárgyak készítésével és forgalmazásával foglalkozni - akkor még más néven -, majd az eltelt évek során a leginkább keresett termékekre fókuszáltunk rá. Ezek a termékek a hűtőmágnesek voltak, kis méreténél és kedvező áránál fogva, igen népszerűnek bizonyultak az ide látogató turisták körében. Bogács után már a környező településeken található ajándéktárgy üzletekbe is szállítottuk termékeinket, jelenleg pedig már Önt köszöntjük itt a honlapunkon. Kedvező áraink annak köszönhetőek, hogy minden alapanyagot közvetlenül a gyártóktól szerzünk be és nagy mennyiségben, valamint annak, hogy mi ezt a tevékenységet inkább tekintjük hobbinak, mint munkának.

Jelenleg leginkább ajándéküzletekbe készítünk és szállítunk hűtőmágneseket és kulcstartókat, de reméljük, megtisztel minket bizalmával és Önnek is készíthetünk idegenforgalmi, reklám vagy ajándék céljából hűtőmágnest. Küldetésünk addig tart, amíg minden hűtőn (és háztartási eszközön, aminek fém háza van és hűtőmágnest lehet rá tenni) egy kis szabad felület is van.